AuthoursSkapad avMona Wångstedt/vgregion
[/RegionKalender/main.nsf/viewUsersEvent/27800956C451CE6FC12585C2003389FF?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesLiveföreläsning
På Ljusgårda i Tibro odlas grönsaker året runt i en vertikal inomhusodling där man styr luft, ljus och vatten för att skapa optimala förutsättningar för grödorna att växa och trivas. I den här livesända föreläsningen berättar de om hur produktionen fungerar och hur idén till verksamheten väcktes till liv.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK0D97F7C027BE1318C12585C200333E88Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants193
People on the waitlist0
Document ID27800956C451CE6FC12585C2003389FFAdmin access[Administrator]

Innovativ livsmedelsproduktion året runt

Utbildning
Datum:Tisdag den 25 augusti 2020 12:00 - 12:45
Plats:Webben,
Information:Liveföreläsning På Ljusgårda i Tibro odlas grönsaker året runt i en vertikal inomhusodling där man styr luft, ljus och vatten för att skapa optimala förutsättningar för grödorna att växa och trivas. I den här livesända föreläsningen berättar de om hur produktionen fungerar och hur idén till verksamheten väcktes till liv.
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:mona.wangstedt@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:sofie.bertilsson@vgregion.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:08/25/2020