AuthoursSkapad avSofia Odersjö/vgregion
[/RegionKalender/main.nsf/viewUsersEvent/C8C2D634FB9CC6E6C125863800357DF5?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i Notes<b>Föreläsning om alkohol och coronapandemin: om människor, samhälle och politik</b> <p> Nästa upplaga av rapportserien ”Alkohol och samhället”, som ges ut årligen, kommer att handla om alkohol och coronapandemin. En av medförfattarna i forskargruppen som har skrivit rapporten, Frida Dangardt, kommer till VGR Stationshuset konferenscenter den 4 februari för att berätta om rapportens resultat och rekommendationer. Rapporten ingår i serien Alkoholen och samhället, som är en populärvetenskaplig översikt över aktuell forskning och har till syfte att vetenskapligt belysa effekter av alkohol och coronapandemin på individ och samhälle. Serien ges ut av Svenska sjuksköterskeföreningen, Svensk förening för allmänmedicin, Stiftelsen Ansvar för framtiden, IOGT-NTO samt Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende (CERA) vid Göteborgs universitet.
<p> <b>Föreläsare:</b> Frida Dangardt, docent och specialistläkare vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus samt ansvarig för alkoholområdet inom Regionalt Programområde Levnadsvanor. <p> <b>Målgrupp:</b> Politiker, chefer, verksamhetsutvecklare och medarbetare i kommunerna, hälso- och sjukvården, Göteborgs universitet och idéburna organisationer i Västra Götaland.<p> Föreläsningen kommer att webbsändas, länk skickas till dig en vecka innan. Frågor kommer kunna ställas genom app.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK4CB17D5A55E2BC74C125863800350122Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1Inbjudan till föreläsning föreläsning om alkohol och coronapandemin.pdf; evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants187
People on the waitlist0
Document IDC8C2D634FB9CC6E6C125863800357DF5Admin access[Administrator]

Webbsänd föreläsning om alkohol och coronapandemin: om människor, samhälle och politik

Temadagar
Hälsa
Datum:Torsdag den 4 februari 2021 13:30 - 15:00
Plats:Webbsändning live,
Information:Föreläsning om alkohol och coronapandemin: om människor, samhälle och politik

Nästa upplaga av rapportserien ”Alkohol och samhället”, som ges ut årligen, kommer att handla om alkohol och coronapandemin. En av medförfattarna i forskargruppen som har skrivit rapporten, Frida Dangardt, kommer till VGR Stationshuset konferenscenter den 4 februari för att berätta om rapportens resultat och rekommendationer. Rapporten ingår i serien Alkoholen och samhället, som är en populärvetenskaplig översikt över aktuell forskning och har till syfte att vetenskapligt belysa effekter av alkohol och coronapandemin på individ och samhälle. Serien ges ut av Svenska sjuksköterskeföreningen, Svensk förening för allmänmedicin, Stiftelsen Ansvar för framtiden, IOGT-NTO samt Centrum för forskning och utbildning kring riskbruk, missbruk och beroende (CERA) vid Göteborgs universitet.

Föreläsare: Frida Dangardt, docent och specialistläkare vid Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus samt ansvarig för alkoholområdet inom Regionalt Programområde Levnadsvanor.

Målgrupp: Politiker, chefer, verksamhetsutvecklare och medarbetare i kommunerna, hälso- och sjukvården, Göteborgs universitet och idéburna organisationer i Västra Götaland.

Föreläsningen kommer att webbsändas, länk skickas till dig en vecka innan. Frågor kommer kunna ställas genom app.

Etikett(er):UFA PTB
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:sofia.odersjo@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:eva.k.hallberg@vgregion.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 213

Sista anmälningsdag:02/02/2021

Sista avbokningsdag:01/27/2021