AuthoursSkapad avMarie Ma Johansson/vgregion
[/RegionKalender/main.nsf/viewUsersEvent/E4EA1B44182C5985C12583D9004CEB4D?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVälkommen till en fördjupningsutbildning med inriktning mot aktivrullstolar med fast ramfront i sortiment. Målet är att du efter utbildningen ska ha ökad förmåga att kunna förskriva aktivrullstolar med fast ramfront och större färdigheter i att kunna göra anpassningar efter patientens behov. Målgrupp: Förskrivare av manuella rullstolar med grundläggande förskrivarkunskaper. Innehåll: Efter en teoretisk presentation av aktuella rullstolsmodeller, deras specifika egenskaper, inställningsmöjligheter och tillbehör, får du möjlighet att lära dig att anpassa Panthera för olika behov och genomföra de vanligaste inställningarna. Utbildningen fokuserar framförallt på XLT, Helium samt olika modeller av Panthera, men en kort presentation av övriga aktivrullstolar med fast ramfront i sortiment ingår. Utbildare är hjälpmedelskonsulenter vid respektive Hjälpmedelscentral i samarbete med leverantörerna Invacare, Panthera och Sunrise Medical. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig administratör.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK90A228756DC769F9C12583D9004BA8C2Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics; Inbjudan Aktivrullstolar fast ramfront hösten 2019.pdf
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants1
People on the waitlist0
Document IDE4EA1B44182C5985C12583D9004CEB4DAdmin access[Administrator]

Aktivrullstolar med fast ramfront

Utbildning
Datum:Torsdag den 7 november 2019 08:30 - 16:30
Plats:Hjälpmedelscentralen Borås, Lokal: Knallen, Borås
Information:Välkommen till en fördjupningsutbildning med inriktning mot aktivrullstolar med fast ramfront i sortiment. Målet är att du efter utbildningen ska ha ökad förmåga att kunna förskriva aktivrullstolar med fast ramfront och större färdigheter i att kunna göra anpassningar efter patientens behov. Målgrupp: Förskrivare av manuella rullstolar med grundläggande förskrivarkunskaper. Innehåll: Efter en teoretisk presentation av aktuella rullstolsmodeller, deras specifika egenskaper, inställningsmöjligheter och tillbehör, får du möjlighet att lära dig att anpassa Panthera för olika behov och genomföra de vanligaste inställningarna. Utbildningen fokuserar framförallt på XLT, Helium samt olika modeller av Panthera, men en kort presentation av övriga aktivrullstolar med fast ramfront i sortiment ingår. Utbildare är hjälpmedelskonsulenter vid respektive Hjälpmedelscentral i samarbete med leverantörerna Invacare, Panthera och Sunrise Medical. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig administratör.
Målgrupper:Arbetsterapeut, Fysioterapeuter, Sjukgymnast
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:marie.eva.johansson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:marie.eva.johansson@vgregion.se
Måltider:

Förmiddagsfika med kaffe, te och ostfralla samt eftermiddagsfika med kaffe, te och frukt ingår. Lunch ingår ej. Lunchserveringar finns i närheten av Hjälpmedelscentralen.

Specialkost: Vegansk, Vegetarisk, Laktosfri, Glutenfri, Ej nötter

 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 19

Sista anmälningsdag:10/24/2019

Sista avbokningsdag:10/24/2019