AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/RegionKalender/main.nsf/viewUsersEvent/20F2C7A1E1E88C82C125841D00293037?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesHur skapar vi en bra måltidsmiljö och hur kombinerar den med ett måltidspedagogiskt arbete? Dagen bjuder på goda exempel, tips och diskussion på hur vi med små medel kan göra stora förbättringar i såväl miljön som helhetsupplevelsen. Dagen genomförs inom ramarna för projektet Väl Godkänt för skolmåltiden och riktar sig till lärare, rektorer, kostchefer, folkhälsa, måltidsutvecklare, köksmästare, kockar och måltidsbiträden.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK9BC413DA9075BCF2C125841D0028792BUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants68
People on the waitlist0
Document ID20F2C7A1E1E88C82C125841D00293037Admin access[Administrator]

Matsalsmiljö och måltidspedagogiskt arbete

Temadagar
Datum:Torsdag den 5 december 2019 13:00 - 16:00
Plats:Hörsalen, RISE, Frans perssons väg 6, Göteborg
Information:Hur skapar vi en bra måltidsmiljö och hur kombinerar den med ett måltidspedagogiskt arbete? Dagen bjuder på goda exempel, tips och diskussion på hur vi med små medel kan göra stora förbättringar i såväl miljön som helhetsupplevelsen. Dagen genomförs inom ramarna för projektet Väl Godkänt för skolmåltiden och riktar sig till lärare, rektorer, kostchefer, folkhälsa, måltidsutvecklare, köksmästare, kockar och måltidsbiträden.
Etikett(er):Skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:11/27/2019

Sista avbokningsdag:11/27/2019




Liknande evenemang