AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/34E689D954475583C1258416004888E3?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesEn praktisk utbildning i säsongsvarierad, svinnförebyggande restmatlagning. Vi lär oss hantera klimatsmarta säsongsgrönsaker och metoder för skickligare smakförstärkning genom kreativ reståtervinning och minimerat beredningssvinn. Dagen riktar sig till måltidsbiträden och kockar.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKA0D8DFC6337B4A9BC125841600482993Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants3
People on the waitlist0
Document ID34E689D954475583C1258416004888E3Admin access[Administrator]

Sallad, säsong och minskat matsvinn

Temadagar
Datum:Fredag den 27 september 2019 09:00 - 16:00
Plats:Hemkunskapsalen, Rådaskolan, Parkgatan 6, Mellerud
Information:En praktisk utbildning i säsongsvarierad, svinnförebyggande restmatlagning. Vi lär oss hantera klimatsmarta säsongsgrönsaker och metoder för skickligare smakförstärkning genom kreativ reståtervinning och minimerat beredningssvinn. Dagen riktar sig till måltidsbiträden och kockar.
Etikett(er):Skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 17

Sista anmälningsdag:09/18/2019

Sista avbokningsdag:09/18/2019