AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/3AD0C0129F5AD60AC125865C0055416F?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVi kommer att planera in den här aktiviteten i höstens program istället.Allt fler skolkök serverar vildsvin på menyn därför har vi i samarbete med Naturbruksskolan i Svenljunga tagit fram en helt unik cookshop för er!
Att laga vildsvin kanske inte skiljer sig så mycket från att laga mat på vanlig Pigham gris. Eller? Jo visst finns det en del knep att lära och förstå: hur dessa vilddjur lever, vart de slaktas och hur de smakar. Vi erbjuder er att ta dela av en cookshop delvis utomhus som utspelar sig i en historisk miljö ledd av köksmästare Mikael Nyman, expert på att laga vilt. OBS: Max två deltagare per medlemskommun, -organisation!
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKE1258751114E1D08C125865C0053E89BUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1Program Cookshop Vildsvin 210520.pdf; evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants7
People on the waitlist0
Document ID3AD0C0129F5AD60AC125865C0055416FAdmin access[Administrator]

INSTÄLLT pgav CoVID19 Cookshop: Vildsvin och utomhusmatlagning

Utbildning
Datum:Torsdag den 20 maj 2021 09:00 - 16:00
Plats:Svenljunga,
Information:Vi kommer att planera in den här aktiviteten i höstens program istället.Allt fler skolkök serverar vildsvin på menyn därför har vi i samarbete med Naturbruksskolan i Svenljunga tagit fram en helt unik cookshop för er! Att laga vildsvin kanske inte skiljer sig så mycket från att laga mat på vanlig Pigham gris. Eller? Jo visst finns det en del knep att lära och förstå: hur dessa vilddjur lever, vart de slaktas och hur de smakar. Vi erbjuder er att ta dela av en cookshop delvis utomhus som utspelar sig i en historisk miljö ledd av köksmästare Mikael Nyman, expert på att laga vilt. OBS: Max två deltagare per medlemskommun, -organisation!
Målgrupper:Kök
Etikett(er):Skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
Måltider:

Vid detta tillfälle har vi svårigheter att erbjuda vegetarisk, vegansk samt minus fläsk och vi hoppas att ni har förståelse för det. Att laga och få en möjlighet att provsmaka flera olika vildsvinsrätter är själva syftet med den här utbildningen. Vänliga hälsningar Skolmatsakademin

Specialkost: Laktosfri, Glutenfri

 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:05/13/2021

Sista avbokningsdag:05/17/2021