AuthoursSkapad avMaria Grindemark/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/3D7706EAF1A10B55C125845C004705EB?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesMiljöavdelningen Västra Götalandsregionen och Nationella Substitutionsgruppen (NSG) bjuder in till samtal om hållbara textilier och vad som är möjligt att göra.<BR> Hur kan vi tillsammans öka takten och skapa förutsättningar för innovativa lösningar som kan bidra till fler hållbara textilier?<BR/>
Under dagen får vi tips och råd kring vad som är möjligt att göra i närtid – men med blicken mot framtiden - om hur vi kan bidra till att få fart på omställningen.<BR/> Majoriteten av all klimatpåverkan från textilkonsumtionen är i dagsläget kopplat till inköp av nya varor. Det behövs insatser i alla delar av den textila värdekedjan för att för att gå mot en mer hållbar produktion och konsumtion och offentlig sektor måste ta sitt ansvar.<BR/> <strong>Målgrupp</strong><BR/>
Konferensen vänder sig till dig som arbetar som leverantör, inköpare, miljöstrateg, verksamhetsutvecklare inom textil och andra som arbetar med inköp och användning av textil, primärt inom hälso- och sjukvård. <BR/> <strong>Anmälan</strong><BR/>
Anmäl dig via länk nedan senast den 18 september. Konferensen är kostnadsfri och vi bjuder på fika, lunch och middagsbuffé.<BR/>
Välkommen!
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK563C503BBA0BC1EBC125845C0044F7C6Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants54
People on the waitlist0
Document ID3D7706EAF1A10B55C125845C004705EBAdmin access[Administrator]

Textilier och hållbarhet - vad kan vi göra för att öka takten i omställningen?

Konferens
Datum:Onsdag den 2 oktober 2019 10:00 - 17:00
Plats:Textile Fashion Center Lokal: DoTank Center, Borås
Information:Miljöavdelningen Västra Götalandsregionen och Nationella Substitutionsgruppen (NSG) bjuder in till samtal om hållbara textilier och vad som är möjligt att göra.
Hur kan vi tillsammans öka takten och skapa förutsättningar för innovativa lösningar som kan bidra till fler hållbara textilier?
Under dagen får vi tips och råd kring vad som är möjligt att göra i närtid – men med blicken mot framtiden - om hur vi kan bidra till att få fart på omställningen.
Majoriteten av all klimatpåverkan från textilkonsumtionen är i dagsläget kopplat till inköp av nya varor. Det behövs insatser i alla delar av den textila värdekedjan för att för att gå mot en mer hållbar produktion och konsumtion och offentlig sektor måste ta sitt ansvar.
Målgrupp
Konferensen vänder sig till dig som arbetar som leverantör, inköpare, miljöstrateg, verksamhetsutvecklare inom textil och andra som arbetar med inköp och användning av textil, primärt inom hälso- och sjukvård.
Anmälan
Anmäl dig via länk nedan senast den 18 september. Konferensen är kostnadsfri och vi bjuder på fika, lunch och middagsbuffé.
Välkommen!
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:maria.grindemark@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:jenny.sjostedt@vgregion.se
Måltider:

Fika, lunch och en mingelbuffé ingår.

Specialkost: Laktosfri, Glutenfri, Vegetarisk, Vegetarian men äter fisk, Vegan, Nötallergi

 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 16

Sista anmälningsdag:09/18/2019

Sista avbokningsdag:09/18/2019