AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/4655802E6639DB15C125837C003642CA?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesInspirerande teoretisk och praktisk utbildning i växtbaserad matlagning. Hur gör man när man ställs inför uppdraget att laga mat helt utan animaliska ingredienser så kallad vegankost? Vi lär oss om hur man lyfter grönsaker, rotfrukter och baljväxter till nya gastronomiska höjder med fokus på smak, kvalitet, utseende och nya recept. OBS! Varje enskild deltagare ska anmälas med egen mailadress. Max 2 deltagare per medlemsorganisation.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKEAC075E4AFED8A64C125837C00350D7FUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants20
People on the waitlist0
Document ID4655802E6639DB15C125837C003642CAAdmin access[Administrator]

Helt grönt - kurs i växtbaserad matlagning

Temadagar
Datum:Torsdag den 11 april 2019 09:00 - 16:00
Plats:Angerbergsgymnasiet, Restaurang Gesällen, Östergatan 12, Uddevalla
Information:Inspirerande teoretisk och praktisk utbildning i växtbaserad matlagning. Hur gör man när man ställs inför uppdraget att laga mat helt utan animaliska ingredienser så kallad vegankost? Vi lär oss om hur man lyfter grönsaker, rotfrukter och baljväxter till nya gastronomiska höjder med fokus på smak, kvalitet, utseende och nya recept. OBS! Varje enskild deltagare ska anmälas med egen mailadress. Max 2 deltagare per medlemsorganisation.
Etikett(er):skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Väntelista

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Sista anmälningsdag:04/01/2019

Sista avbokningsdag:04/01/2019