AuthoursSkapad avMarie Ma Johansson/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/4BF7B5D9C5FFF217C12583D80043A974?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVälkommen till en grundutbildning om specialanpassning av hjälpmedel. Dagen innehåller både teori och praktiskt arbete i grupp. Målet är att du som deltagare ska bli rustad för att kunna analysera, jämföra och tillämpa anpassning och specialanpassning. Ta gärna med egna patientfall eller frågor som vi kan hjälpas åt att lösa!
Målgrupp: Arbetsterapeuter, fysioterapeuter och hjälpmedelstekniker med grundläggande förskrivarkunskaper. Innehåll: Grundläggande kunskap om medicinteknisk lagstiftning. Fördjupad kunskap om: CE-märkning, anpassning, kombinerade produkter och specialanpassning, förskrivningsprocessen, arbetsgång och dokumentation, riskanalys och ansvarsfördelning.
Utbildare är specialanpassningstekniker Sören Bäck och hjälpmedelskonsulent Åsa Nilsson från Hjälpmedelscentralen. Utbildningen ges på Gullbergsvass Konferenscentrum, Gullbergs Strandgata 8, Göteborg, och ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag 25 sep. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig administratör.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKF521408B05A6DE72C12583D80042C5DEUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants21
People on the waitlist0
Document ID4BF7B5D9C5FFF217C12583D80043A974Admin access[Administrator]

Specialanpassning av hjälpmedel

Utbildning
Datum:Onsdag den 9 oktober 2019 09:00 - 16:00
Plats:Gullbergsvass Konferenscentrum, Gullbergs Strandgata 8, Lokal: Valen, Göteborg
Information:Välkommen till en grundutbildning om specialanpassning av hjälpmedel. Dagen innehåller både teori och praktiskt arbete i grupp. Målet är att du som deltagare ska bli rustad för att kunna analysera, jämföra och tillämpa anpassning och specialanpassning. Ta gärna med egna patientfall eller frågor som vi kan hjälpas åt att lösa! Målgrupp: Arbetsterapeuter, fysioterapeuter och hjälpmedelstekniker med grundläggande förskrivarkunskaper. Innehåll: Grundläggande kunskap om medicinteknisk lagstiftning. Fördjupad kunskap om: CE-märkning, anpassning, kombinerade produkter och specialanpassning, förskrivningsprocessen, arbetsgång och dokumentation, riskanalys och ansvarsfördelning. Utbildare är specialanpassningstekniker Sören Bäck och hjälpmedelskonsulent Åsa Nilsson från Hjälpmedelscentralen. Utbildningen ges på Gullbergsvass Konferenscentrum, Gullbergs Strandgata 8, Göteborg, och ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag 25 sep. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig administratör.
Målgrupper:Arbetsterapeut, Fysioterapeuter, Sjukgymnast
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:marie.eva.johansson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:marie.eva.johansson@vgregion.se
Måltider:

Förmiddagsfika med kaffe, te och ostfralla samt eftermiddagsfika med kaffe, te och frukt ingår. Lunch ingår ej. Lunchserveringar finns i närheten av Gullbergsvass Konferenscentrum.

Specialkost: Vegansk, Vegetarisk, Laktosfri, Glutenfri, Ej nötter

 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 11

Sista anmälningsdag:09/25/2019

Sista avbokningsdag:09/25/2019