AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/4F01AA3134D058F3C12584D5005292E0?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesEn praktisk inspirationsdag med fokus på växtbaserade nordiska råvaror med Danilél Kallonas, kökschef från Skapaskolan utnämnd till årets klimatkök 2019 av White guide junior. Vi kommer fördjupa oss i växtbaserad matlagning med målet att bli ännu mer klimatsmarta och kreativa i våra restauranger.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK3CA299D35D1A2A77C12584D50051EE05Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants16
People on the waitlist0
Document ID4F01AA3134D058F3C12584D5005292E0Admin access[Administrator]

Det nordiska skafferiet

Utbildning
Datum:Onsdag den 19 februari 2020 09:00 - 16:00
Plats:HK-salen, Torpaskolan, Idrottsgatan 1, Vänersborg
Information:En praktisk inspirationsdag med fokus på växtbaserade nordiska råvaror med Danilél Kallonas, kökschef från Skapaskolan utnämnd till årets klimatkök 2019 av White guide junior. Vi kommer fördjupa oss i växtbaserad matlagning med målet att bli ännu mer klimatsmarta och kreativa i våra restauranger.
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:02/11/2020

Sista avbokningsdag:02/11/2020