AuthoursSkapad avMarie Ma Johansson/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/5CE6CFA99CAC5F54C12583D8003ED6AD?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVälkommen till en halvdagsutbildning om antidecubitusmadrasser i sortiment. Tillsammans med föreläsare, representanter från leverantörer och övriga kursdeltagare får du möjlighet att inhämta ny kunskap, göra erfarenhetsutbyte av både teoretisk och praktisk kunskap kring antidecubitusmadrasser. Målet med utbildningen är att skapa en större trygghet i bedömningen av patientens behov och i valet av lämplig produkt.
Målgrupp: Sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med grundläggande förskrivarkunskap samt inloggningsuppgifter i webSESAM. Innehåll: Grundläggande kunskap om trycksår och trycksårsprofylax. Riktlinjer för förskrivning. Viktiga aspekter vid val av antidecubitusmadrasser. Kunskap om antidecubitusmadrasser i sortiment. Leverantörer instruerar och ger möjlighet till att provligga och hantera madrasserna. Utbildare är hjälpmedelskonsulent vid Hjälpmedelscentralen samt representanter för leverantörer. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag 7 okt. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig administratör.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKCBDCBDB10E39DE49C12583D8003E76BDUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants9
People on the waitlist0
Document ID5CE6CFA99CAC5F54C12583D8003ED6ADAdmin access[Administrator]

Antidecubitusmadrasser

Utbildning
Datum:Fredag den 25 oktober 2019 08:30 - 12:00
Plats:Hjälpmedelscentralen Skövde, Lokal: Billingen, Skövde
Information:Välkommen till en halvdagsutbildning om antidecubitusmadrasser i sortiment. Tillsammans med föreläsare, representanter från leverantörer och övriga kursdeltagare får du möjlighet att inhämta ny kunskap, göra erfarenhetsutbyte av både teoretisk och praktisk kunskap kring antidecubitusmadrasser. Målet med utbildningen är att skapa en större trygghet i bedömningen av patientens behov och i valet av lämplig produkt. Målgrupp: Sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med grundläggande förskrivarkunskap samt inloggningsuppgifter i webSESAM. Innehåll: Grundläggande kunskap om trycksår och trycksårsprofylax. Riktlinjer för förskrivning. Viktiga aspekter vid val av antidecubitusmadrasser. Kunskap om antidecubitusmadrasser i sortiment. Leverantörer instruerar och ger möjlighet till att provligga och hantera madrasserna. Utbildare är hjälpmedelskonsulent vid Hjälpmedelscentralen samt representanter för leverantörer. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag 7 okt. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig administratör.
Målgrupper:Arbetsterapeut, Fysioterapeuter, Sjukgymnast, Sjuksköterskor
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:marie.eva.johansson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:marie.eva.johansson@vgregion.se
Måltider:

Förmiddagsfika med kaffe, te och ostfralla.

 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 16

Sista anmälningsdag:10/07/2019

Sista avbokningsdag:10/07/2019