AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/613820CEA0FB3B2EC1258589002E8571?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesEn praktisk metodutbildning i två delar.
Vi fördjupar oss i området blå proteiner - fisk, alger, skaldjur och annat från havet. Kursledare: James Ebbezon, Lokalproducerat väst. Utbildningen riktar sig mot kockar. Första träffen: introduktion i tillagningsmetoder, artkännedom, mångfald och inspiration kring olika fisksorter och annat gott från havet. Upplägget bygger på att samma personer deltar vid båda tillfällen, samt gör metodmoment mellan träffarna. Max 30 deltagare.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKDF42F066B672B027C1258589002DBE76Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants11
People on the waitlist0
Document ID613820CEA0FB3B2EC1258589002E8571Admin access[Administrator]

Blå proteiner - digital metodutbildning - del 1

Temadagar
Datum:Tisdag den 20 oktober 2020 13:00 - 15:00
Plats:Digitalt,
Information:En praktisk metodutbildning i två delar. Vi fördjupar oss i området blå proteiner - fisk, alger, skaldjur och annat från havet. Kursledare: James Ebbezon, Lokalproducerat väst. Utbildningen riktar sig mot kockar. Första träffen: introduktion i tillagningsmetoder, artkännedom, mångfald och inspiration kring olika fisksorter och annat gott från havet. Upplägget bygger på att samma personer deltar vid båda tillfällen, samt gör metodmoment mellan träffarna. Max 30 deltagare.
Etikett(er):Skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 19

Sista anmälningsdag:10/13/2020

Sista avbokningsdag:10/13/2020