AuthoursSkapad avHanna M Jönsson/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/674269BAF09DEB4DC12581F60037B29C?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesTotalt 95 % av kollektivtrafiken i Västra Götaland går på förnybart. Idag går 18% på biogas, vilket motsvarar 1/3 av all biogasproduktion i länet. År 2020 sker trafikstart för flera större upphandlingar av kollektivtrafiken i Göteborg med omnejd. Inför det har en rad utredningar genomförts och en ny Miljö- och klimatstrategi för kollektivtrafiken håller på att tas fram av Västra Götalandsregionen. Hur ser biogasbehovet inom kollektivtrafiken ut framöver? Och finns det biogas i den omfattning som kollektivtrafiken kommer behöva om föreslagen Miljö- och klimatstrategi ska bli verklighet? <BR/> <BR/> Välkomna på ett frukostseminarium där ni hör företrädare för kollektivtrafiken berätta hur de tänker och vilka frågor de står inför. Deltar gör Leif Magnusson, Västra Götalandsregionen och Hanna Björk, Västtrafik. Och hör bl.a FordonsGas, E.ON och Gasum som företrädare för biogasbranschen ge sin syn på tillgången på biogas framöver. Vi får chans att ställa frågor och samtala om de möjligheter och utmaningar som finns och vad vi tillsammans kan göra för att hitta lösningar. <BR/> <BR/> Frukostfika och mingel från kl.7.00. <BR/> <BR/> <strong> Arrangör: </strong> Plattformen Biogas Väst och Västra GötalandsregionenOFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK5D64BBFFB3A3B03BC12581F60036B526Unid för konfigdokumentetE06E4EADE3A82F75C12571FF0043E73E
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants27
People on the waitlist0
Document ID674269BAF09DEB4DC12581F60037B29CAdmin access[Administrator]

Biogas Väst frukostseminarium: Kollektivtrafikens framtida behov av biogas

Konferens
Datum:Fredag den 26 januari 2018 08:00 - 09:30
Plats:Centralhuset Konferens, Nils Ericsonplatsen 4 (i Centralstationsbyggnaden), Göteborg
Information:Totalt 95 % av kollektivtrafiken i Västra Götaland går på förnybart. Idag går 18% på biogas, vilket motsvarar 1/3 av all biogasproduktion i länet. År 2020 sker trafikstart för flera större upphandlingar av kollektivtrafiken i Göteborg med omnejd. Inför det har en rad utredningar genomförts och en ny Miljö- och klimatstrategi för kollektivtrafiken håller på att tas fram av Västra Götalandsregionen. Hur ser biogasbehovet inom kollektivtrafiken ut framöver? Och finns det biogas i den omfattning som kollektivtrafiken kommer behöva om föreslagen Miljö- och klimatstrategi ska bli verklighet?

Välkomna på ett frukostseminarium där ni hör företrädare för kollektivtrafiken berätta hur de tänker och vilka frågor de står inför. Deltar gör Leif Magnusson, Västra Götalandsregionen och Hanna Björk, Västtrafik. Och hör bl.a FordonsGas, E.ON och Gasum som företrädare för biogasbranschen ge sin syn på tillgången på biogas framöver. Vi får chans att ställa frågor och samtala om de möjligheter och utmaningar som finns och vad vi tillsammans kan göra för att hitta lösningar.

Frukostfika och mingel från kl.7.00.

Arrangör: Plattformen Biogas Väst och Västra Götalandsregionen
Etikett(er):kollektivtrafik, fossiloberoende, biogas, biodrivmedel, miljö, klimat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:hanna.m.jonsson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:hanna.m.jonsson@vgregion.se

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:01/14/2018