AuthoursSkapad avIngrid Horner/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/6D2C778E2656EE1EC12586D300329357?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesI Västsverige finns en mycket starkt innovationskraft och entreprenörskap för utveckling inom textil och mode, även i ett internationellt perspektiv. I branschen finns ett engagemang för hållbar utveckling och cirkulär ekonomi för att möta framtidens kunder. Politiker i Västra Götaland har ambitioner att bidra till en hållbar omställning i en kraftsamling för cirkulära affärsmodeller med textil- och modebranschen som föregångare. <BR/> Vi har helt enkelt mycket goda förutsättningar till utveckling för att bli Europas innovativa spets. Och det vill vi ta vara på tillsammans med dig! <BR/> Inom de närmsta åren kommer stora förändringar inom EU som kommer påverka företagen med ex Green Deal och Circular Action Plan. Den förändringen vill vi ta vara på och skapa en innovativ cirkulär arena som ger företagen de bästa förutsättningarna för att bli vinnare på framtidens marknad.<BR/> <strong>DU bjuds in att vara med! </strong><BR/>
Den 15 juni kommer ett förslag att presenteras om hur Västsverige kan bli Europas innovativa spets och kreativa mylla för cirkulär design inom textil och mode.<BR/> Under våren har en lång rad företagsintervjuer genomförts och fem expertgrupper har fördjupat sig i vilka insatser som förenar cirkulär omställning med framgångsrikt entreprenörskap. Ur det har myllan tagit form och några spetsar valts ut. <BR/>
<strong>Se bifogat program. Anmäl dig via anmälningslänken nedant! </strong>
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK833D9C1491AD422EC12586D3002B0F14Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat10374_inbjudan_cirkulär_design_textil_mode.pdf; evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants0
People on the waitlist0
Document ID6D2C778E2656EE1EC12586D300329357Admin access[Administrator]

Så blir vi Västsverige - Europas innovativa spets och kreativa mylla för cirkulär design inom textil och mode

Konferens
Datum:Tisdag den 15 juni 2021 13:00 - 15:00
Plats:Digitalt,
Information:I Västsverige finns en mycket starkt innovationskraft och entreprenörskap för utveckling inom textil och mode, även i ett internationellt perspektiv. I branschen finns ett engagemang för hållbar utveckling och cirkulär ekonomi för att möta framtidens kunder. Politiker i Västra Götaland har ambitioner att bidra till en hållbar omställning i en kraftsamling för cirkulära affärsmodeller med textil- och modebranschen som föregångare.
Vi har helt enkelt mycket goda förutsättningar till utveckling för att bli Europas innovativa spets. Och det vill vi ta vara på tillsammans med dig!
Inom de närmsta åren kommer stora förändringar inom EU som kommer påverka företagen med ex Green Deal och Circular Action Plan. Den förändringen vill vi ta vara på och skapa en innovativ cirkulär arena som ger företagen de bästa förutsättningarna för att bli vinnare på framtidens marknad.
DU bjuds in att vara med!
Den 15 juni kommer ett förslag att presenteras om hur Västsverige kan bli Europas innovativa spets och kreativa mylla för cirkulär design inom textil och mode.
Under våren har en lång rad företagsintervjuer genomförts och fem expertgrupper har fördjupat sig i vilka insatser som förenar cirkulär omställning med framgångsrikt entreprenörskap. Ur det har myllan tagit form och några spetsar valts ut.
Se bifogat program. Anmäl dig via anmälningslänken nedant!
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:birgitta.j.nilsson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:birgitta.j.nilsson@vgregion.se