AuthoursSkapad avIngrid Horner/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/762BEB41771ED46DC12581EC0052CCA1?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesGodegården i Järpås har bedrivit som ekologiskt lantbruk sedan 1991. Idag bedriver man ekologisk lammproduktion samt odling av det nya stjärnskottet inom framtidens hållbara protein – Åkerbönan. Den proteinrika ”superbönan” passar utmärkt för svenska odlingsförhållanden och kan utgöra ett miljövänligt och lokalproducerat alternativ till importerad soja.<BR/><BR/> Skolmatsakademin bjuder in kockar, måltidschefer, politiker och tjänstemän till en studiebesöksdag på Godegård med Roland Höckert och företaget Food for progress, - om att driva ekologiskt lantbruk, framtidens växtbaserade proteinskifte och de offentliga kökens roll och möjlighet att delta i den nya gröna vågen. <BR/> <BR/> Om inget annat anges får max 7 deltagare anmälas från varje medlemsorganisation, och varje individuell deltagare ska anmälas med namn och kontaktuppgifter.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKD2ABD65141843037C12581EC00522AAAUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1180523 Studiebesök Godergården_program.pdf; evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants33
People on the waitlist0
Document ID762BEB41771ED46DC12581EC0052CCA1Admin access[Administrator]

Den nya matlogiken och ett grönt proteinskifte - Studiebesök på Gordegården

Temadagar
Datum:Onsdag den 23 maj 2018 10:30 - 13:30
Plats:Godegården, 53 194, Järpås, Vara
Information:Godegården i Järpås har bedrivit som ekologiskt lantbruk sedan 1991. Idag bedriver man ekologisk lammproduktion samt odling av det nya stjärnskottet inom framtidens hållbara protein – Åkerbönan. Den proteinrika ”superbönan” passar utmärkt för svenska odlingsförhållanden och kan utgöra ett miljövänligt och lokalproducerat alternativ till importerad soja.

Skolmatsakademin bjuder in kockar, måltidschefer, politiker och tjänstemän till en studiebesöksdag på Godegård med Roland Höckert och företaget Food for progress, - om att driva ekologiskt lantbruk, framtidens växtbaserade proteinskifte och de offentliga kökens roll och möjlighet att delta i den nya gröna vågen.

Om inget annat anges får max 7 deltagare anmälas från varje medlemsorganisation, och varje individuell deltagare ska anmälas med namn och kontaktuppgifter.
Etikett(er):skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:05/15/2018

Sista avbokningsdag:05/09/2018