AuthoursSkapad avUlrika Brunn/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/858F942E9DF0863CC125814B007F206D?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesFinns er förskole- eller skolrestaurang i någon form på sociala medier? Då är denna dag för er! Vi lär oss mer om det digitala landskapet, sociala medier, matfotografi, styling och att äga budskapet. Allting skräddarsytt för våra offentliga kök och restauranger. <BR/>
Visste du att många unga vill bli kockar för att de ser vackra matbilder på Instagram? Och att många blir intresserade av foto bara för att kunna utveckla sitt matfotograferande?
En sak är säker - matfotografering växer och kvalitén på dessa har betydelse i ett enorm flöde av matbilder. <BR/>
Vi vill lära dig hur du på ett enkelt sätt sticka ut med dina matbilder, vi vill skapa lust hos dig och dina följare samt hjälpa dig att nå ut med ditt budskap om matens värde. Vi vill även ge dig tips och tricks på hur du slår igenom i dagens digitala landskap, förbättrar din kommunikation och inte minst din marknadsföring. <BR/>
Till vår hjälp har vi anlitat Karin Högberg, prisbelönt toppbloggare som driver matbloggen Trattoria. Karin forskar dessutom i ämnet sociala medier. Om någon ska guida genom Instagram, Facebook, #hashtagar och ”likes” så är det Karin! Välkommen till en dag fylld av inspiration och kunskap! Teori varvas med praktik.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKD5083F96C66E3048C125814B007E3170Unid för konfigdokumentetE06E4EADE3A82F75C12571FF0043E73E
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants24
People on the waitlist0
Document ID858F942E9DF0863CC125814B007F206DAdmin access[Administrator]

Matfoto & sociala medier för offentlig måltid!

Utbildning
Datum:Torsdag den 31 augusti 2017 09:00 - 15:30
Plats:Sandgärdskolan, Borås
Information:Finns er förskole- eller skolrestaurang i någon form på sociala medier? Då är denna dag för er! Vi lär oss mer om det digitala landskapet, sociala medier, matfotografi, styling och att äga budskapet. Allting skräddarsytt för våra offentliga kök och restauranger.
Visste du att många unga vill bli kockar för att de ser vackra matbilder på Instagram? Och att många blir intresserade av foto bara för att kunna utveckla sitt matfotograferande? En sak är säker - matfotografering växer och kvalitén på dessa har betydelse i ett enorm flöde av matbilder.
Vi vill lära dig hur du på ett enkelt sätt sticka ut med dina matbilder, vi vill skapa lust hos dig och dina följare samt hjälpa dig att nå ut med ditt budskap om matens värde. Vi vill även ge dig tips och tricks på hur du slår igenom i dagens digitala landskap, förbättrar din kommunikation och inte minst din marknadsföring.
Till vår hjälp har vi anlitat Karin Högberg, prisbelönt toppbloggare som driver matbloggen Trattoria. Karin forskar dessutom i ämnet sociala medier. Om någon ska guida genom Instagram, Facebook, #hashtagar och ”likes” så är det Karin! Välkommen till en dag fylld av inspiration och kunskap! Teori varvas med praktik.
Etikett(er):skolmat, skolmatsakademin, marknadsföring, matfotografi, sociala medier
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
Måltider:

Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika erbjuds under dagen.

Specialkost: Laktosfri, Mjölkfri, Glutenfri, Vegetarisk, Ej nötter

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:08/27/2017

Sista avbokningsdag:08/27/2017