AuthoursSkapad avElna Persson/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/ADC515DFD329D33BC12583F60041A32B?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVårdcentralen Kusten i Ytterby har genomfört ett pilotprojekt som inneburit utveckling och implementering av en teambaserad behandlingsmodell för patienter med utmattningssyndrom i primärvården.
För verksamheter med intresse och förutsättningar för att införa en multimodal behandlingsmodell för UMS delar vårdcentralen Kustens team med sig av sin behandlingsmodell. <P>Målgrupp: Förutsättningar som krävs för att införa den teambaserade behandlingsmodellen är dels ett välfungerande samarbete mellan vårdcentral och rehabenhet, och dels att alla de yrkeskategorier/funktioner som den multimodala insatsen bygger på, finns att tillgå inom verksamheterna: leg psykolog, leg fysioterapeut, leg arbetsterapeut, vårdsamordnare och rehabkoordinator. Då en del av modellen innebär genomförande av insatsen ReDo bör även den kompetensen finnas på rehabenheten. Minst en representant från respektive verksamhet (vårdcentral och rehab) bör närvara på seminariet. <P> I mån av plats är även verksamheter som ej har förutsättningar för att införa den aktuella modellen i nuläget, välkomna att delta för inspiration.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK0B17E7F983BF9B66C12583F60040D7FFUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1Program spridningsseminarium.pdf; evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants18
People on the waitlist0
Document IDADC515DFD329D33BC12583F60041A32BAdmin access[Administrator]

Spridningsseminarium- multimodal rehabilitering vid UMS i primärvården

Utbildning
Vård
Datum:Torsdag den 14 november 2019 09:00 - 14:30
Plats:Nya Regionens hus, Stationshuset, lokal Kupén, Göteborg
Information:Vårdcentralen Kusten i Ytterby har genomfört ett pilotprojekt som inneburit utveckling och implementering av en teambaserad behandlingsmodell för patienter med utmattningssyndrom i primärvården. För verksamheter med intresse och förutsättningar för att införa en multimodal behandlingsmodell för UMS delar vårdcentralen Kustens team med sig av sin behandlingsmodell.

Målgrupp: Förutsättningar som krävs för att införa den teambaserade behandlingsmodellen är dels ett välfungerande samarbete mellan vårdcentral och rehabenhet, och dels att alla de yrkeskategorier/funktioner som den multimodala insatsen bygger på, finns att tillgå inom verksamheterna: leg psykolog, leg fysioterapeut, leg arbetsterapeut, vårdsamordnare och rehabkoordinator. Då en del av modellen innebär genomförande av insatsen ReDo bör även den kompetensen finnas på rehabenheten. Minst en representant från respektive verksamhet (vårdcentral och rehab) bör närvara på seminariet.

I mån av plats är även verksamheter som ej har förutsättningar för att införa den aktuella modellen i nuläget, välkomna att delta för inspiration.

Etikett(er):UFA
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:erika.ekstrand.adolfsson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:karin.angantyr@ptj.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:11/06/2019

Sista avbokningsdag:10/23/2019