AuthoursSkapad avMarie Ma Johansson/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/AEAFD111031518B0C12583DD004CC52C?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVälkommen till en grundutbildning om taklyftar, hjullyftar och lyftselar i sortiment - med både teori och praktiskt arbete i grupp! Målet är att du ska känna ökad trygghet i förskrivningsprocessen och ha redskap för att kunna bedöma patientens behov och utifrån det kunna välja rätt produkt. Målgrupp: Arbetsterapeuter och fysioterapeuter med grundläggande förskrivarkunskaper. Innehåll: Grundläggande kunskap om handbok, lagar och regler. Kunskap om mobila hjullyftar, stationära och fristående taklyftar, lyftbyglar, lyftselar och applikationshjälpmedel i sortiment. Redskap för att kunna jämföra de olika lyftselemodellerna. Praktiskt moment med möjlighet att prova, känna och jämföra aktuella produkter.
(Observera att hjullyftar för överflyttning av en stående person, inte ingår i denna utbildning.)
Utbildare är hjälpmedelskonsulent vid Hjälpmedelscentralen. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig utbildningskoordinator.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK2578DEE56AF89F47C12583DD004C3251Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1Inbjudan Lyftar och lyftselar hösten 2019.pdf; evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants2
People on the waitlist0
Document IDAEAFD111031518B0C12583DD004CC52CAdmin access[Administrator]

Lyftar och lyftselar

Utbildning
Datum:Onsdag den 20 november 2019 08:30 - 16:00
Plats:Hjälpmedelscentralen Skövde, Lokal: Billingen, Skövde
Information:Välkommen till en grundutbildning om taklyftar, hjullyftar och lyftselar i sortiment - med både teori och praktiskt arbete i grupp! Målet är att du ska känna ökad trygghet i förskrivningsprocessen och ha redskap för att kunna bedöma patientens behov och utifrån det kunna välja rätt produkt. Målgrupp: Arbetsterapeuter och fysioterapeuter med grundläggande förskrivarkunskaper. Innehåll: Grundläggande kunskap om handbok, lagar och regler. Kunskap om mobila hjullyftar, stationära och fristående taklyftar, lyftbyglar, lyftselar och applikationshjälpmedel i sortiment. Redskap för att kunna jämföra de olika lyftselemodellerna. Praktiskt moment med möjlighet att prova, känna och jämföra aktuella produkter. (Observera att hjullyftar för överflyttning av en stående person, inte ingår i denna utbildning.) Utbildare är hjälpmedelskonsulent vid Hjälpmedelscentralen. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig utbildningskoordinator.
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:marie.eva.johansson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:marie.eva.johansson@vgregion.se
Måltider:

Förmiddagsfika med kaffe, te och ostfralla samt eftermiddagsfika med kaffe, te och frukt ingår. Lunch ingår ej. Lunchserveringar finns i närheten av Hjälpmedelscentralen.

Specialkost: Vegansk, Vegetarisk, Laktosfri, Glutenfri, Ej nötter

 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 18

Sista anmälningsdag:11/06/2019

Sista avbokningsdag:11/06/2019