AuthoursSkapad avMarie Ma Johansson/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/B676AD62B1060D0FC12583D8003D7CEB?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVälkommen till en halvdagsutbildning om antidecubitusmadrasser i sortiment. Tillsammans med föreläsare, representanter från leverantörer och övriga kursdeltagare får du möjlighet att inhämta ny kunskap, göra erfarenhetsutbyte av både teoretisk och praktisk kunskap kring antidecubitusmadrasser. Målet med utbildningen är att skapa en större trygghet i bedömningen av patientens behov och i valet av lämplig produkt.
Målgrupp: Sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med grundläggande förskrivarkunskap samt inloggningsuppgifter i webSESAM. Innehåll: Grundläggande kunskap om trycksår och trycksårsprofylax. Riktlinjer för förskrivning. Viktiga aspekter vid val av antidecubitusmadrasser. Kunskap om antidecubitusmadrasser i sortiment. Leverantörer instruerar och ger möjlighet till att provligga och hantera madrasserna. Utbildare är hjälpmedelskonsulent vid Hjälpmedelscentralen samt representanter för leverantörer. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag 7 okt. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig administratör.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK97AB9C2D643E476DC12583D8003CEB80Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants1
People on the waitlist0
Document IDB676AD62B1060D0FC12583D8003D7CEBAdmin access[Administrator]

Antidecubitusmadrasser

Utbildning
Datum:Tisdag den 22 oktober 2019 13:00 - 16:30
Plats:Hjälpmedelscentralen Mölndal, Lokal: Stora Åby , Mölndal
Information:Välkommen till en halvdagsutbildning om antidecubitusmadrasser i sortiment. Tillsammans med föreläsare, representanter från leverantörer och övriga kursdeltagare får du möjlighet att inhämta ny kunskap, göra erfarenhetsutbyte av både teoretisk och praktisk kunskap kring antidecubitusmadrasser. Målet med utbildningen är att skapa en större trygghet i bedömningen av patientens behov och i valet av lämplig produkt. Målgrupp: Sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster med grundläggande förskrivarkunskap samt inloggningsuppgifter i webSESAM. Innehåll: Grundläggande kunskap om trycksår och trycksårsprofylax. Riktlinjer för förskrivning. Viktiga aspekter vid val av antidecubitusmadrasser. Kunskap om antidecubitusmadrasser i sortiment. Leverantörer instruerar och ger möjlighet till att provligga och hantera madrasserna. Utbildare är hjälpmedelskonsulent vid Hjälpmedelscentralen samt representanter för leverantörer. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag 7 okt. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig administratör.
Målgrupper:Arbetsterapeut, Fysioterapeuter, Sjukgymnast, Sjuksköterskor
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:marie.eva.johansson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:marie.eva.johansson@vgregion.se
Måltider:

Eftermiddagsfika med kaffe, te och frukt.

Specialkost: Vegansk, Vegetarisk, Laktosfri, Glutenfri, Ej nötter

 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 24

Sista anmälningsdag:10/07/2019

Sista avbokningsdag:10/07/2019