AuthoursSkapad avUlrika Brunn/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/BB3E6B7AB502B24CC125814B0037D45F?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesProffsig service, genomtänkt värdskap, arbetsglädje som genomsyrar, yrkesstolthet som märks, en trevlig måltidsmiljö och lockande kommunikation är alla saker som i en måltidssituation utgör det där ”lilla extra” som tillsammans med maten skapar måltidskvaliet! Vad kan du, med enkla medel, göra för att höja er måltidskvalitet?OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKF36893A9B0207910C125814B0036E84AUnid för konfigdokumentetE06E4EADE3A82F75C12571FF0043E73E
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants35
People on the waitlist0
Document IDBB3E6B7AB502B24CC125814B0037D45FAdmin access[Administrator]

Måltidskvalitet - Service, värdskap och måltidsmiljö

Utbildning
Miljö
Datum:Fredag den 18 augusti 2017 08:30 - 16:00
Plats:Dalslands folkhögskola, Färgelanda
Information:Proffsig service, genomtänkt värdskap, arbetsglädje som genomsyrar, yrkesstolthet som märks, en trevlig måltidsmiljö och lockande kommunikation är alla saker som i en måltidssituation utgör det där ”lilla extra” som tillsammans med maten skapar måltidskvaliet! Vad kan du, med enkla medel, göra för att höja er måltidskvalitet?
Etikett(er):skolmat, skolmatsakademin, service, värdskap, måltidsmiljö, måltidskvalitet
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
Måltider:

Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika erbjuds under dagen.

Specialkost: Laktosfri, Mjölkfri, Glutenfri, Vegetarisk, Ej nötter

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:08/09/2017

Sista avbokningsdag:08/09/2017