AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/C89B5970FE181BF8C12587090048831A?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVälkommen till en kort introduktion av handboken för schemalagda måltider! Innehåll:
Vad bidrar handboken med till skolans utvecklingsarbete?
Vilka modeller och verktyg erbjuder den till skolans personal och ledning?
Hur kan man arbeta med handboken och hur kopplar den an till skolans hälsouppdrag samt lärande för hållbar utveckling? Kort om handboken:
När regionstyrelsens beredning för folkhälsa och social hållbarhet i Västra Götalandsregionen satsade på Kraftsamlingsområdet fullföljda studier fick RISE och Skolmatsakademin uppdraget att arbeta fram en modell för schemalagda måltider och undersöka förutsättningarna för pedagogiska måltider. Idén med modellen schemalagda måltider har flera motiv men ett fokus, eleven! Syftet är att med en välplanerad, integrerad måltid tillföra en pusselbit i arbetet att motverka skolavhopp och att elever lämnar grundskolan utan fullständiga betyg. Anmälan sker via Måltid Sverige och även icke-medlemmar i Skolmatsakademin är välkomna! Se anmälningslänk nedan.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKED0614BFF1FF6EE7C12587090047CB72Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1Webinar - lansering VGSM handbok..pdf; evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants0
People on the waitlist0
Document IDC89B5970FE181BF8C12587090048831AAdmin access[Administrator]

Öppet webinar - lansering av hanboken för schemalagda måltider

Temadagar
Datum:Fredag den 27 augusti 2021 09:00 - 09:45
Plats:Digitalt,
Information:Välkommen till en kort introduktion av handboken för schemalagda måltider! Innehåll: Vad bidrar handboken med till skolans utvecklingsarbete? Vilka modeller och verktyg erbjuder den till skolans personal och ledning? Hur kan man arbeta med handboken och hur kopplar den an till skolans hälsouppdrag samt lärande för hållbar utveckling? Kort om handboken: När regionstyrelsens beredning för folkhälsa och social hållbarhet i Västra Götalandsregionen satsade på Kraftsamlingsområdet fullföljda studier fick RISE och Skolmatsakademin uppdraget att arbeta fram en modell för schemalagda måltider och undersöka förutsättningarna för pedagogiska måltider. Idén med modellen schemalagda måltider har flera motiv men ett fokus, eleven! Syftet är att med en välplanerad, integrerad måltid tillföra en pusselbit i arbetet att motverka skolavhopp och att elever lämnar grundskolan utan fullständiga betyg. Anmälan sker via Måltid Sverige och även icke-medlemmar i Skolmatsakademin är välkomna! Se anmälningslänk nedan.
Etikett(er):skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se