AuthoursSkapad avMarie Ma Johansson/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/CB735E2D9BCD8262C12583DE002CBBAA?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesVälkommen till en grundutbildning i TENS, om smärtlindring och om aktuella TENS-produkter i sortiment. Du får möjlighet att praktiskt prova och lära dig att hantera produkterna. Målet är att du efter utbildningen vet hur stimulatorn fungerar, hur TENS kan ge smärtlindring och ökad funktion samt att du är väl förtrogen med utprovnings- och uppföljningsrutiner. Vi kommer att gå igenom de vanligaste akuta och långvariga smärttillstånd där TENS ger smärtlindring och ökad funktion. Målgrupp: Sjukgymnaster/fysioterapeuter och sjuksköterskor som är förskrivare med grundläggande förskrivarkunskaper.
Utbildare är hjälpmedelskonsulenter vid respektive Hjälpmedelscentral samt Kim Forsell, produktspecialist från DJO Nordic AB.
Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig utbildningskoordinator.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK2D402E70CF170B2CC12583DE002BEC85Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants0
People on the waitlist0
Document IDCB735E2D9BCD8262C12583DE002CBBAAAdmin access[Administrator]

TENS och smärtlindring

Utbildning
Datum:Torsdag den 5 december 2019 13:00 - 16:30
Plats:Hjälpmedelscentralen Uddevalla, Lokal: Fyren, Uddevalla
Information:Välkommen till en grundutbildning i TENS, om smärtlindring och om aktuella TENS-produkter i sortiment. Du får möjlighet att praktiskt prova och lära dig att hantera produkterna. Målet är att du efter utbildningen vet hur stimulatorn fungerar, hur TENS kan ge smärtlindring och ökad funktion samt att du är väl förtrogen med utprovnings- och uppföljningsrutiner. Vi kommer att gå igenom de vanligaste akuta och långvariga smärttillstånd där TENS ger smärtlindring och ökad funktion. Målgrupp: Sjukgymnaster/fysioterapeuter och sjuksköterskor som är förskrivare med grundläggande förskrivarkunskaper. Utbildare är hjälpmedelskonsulenter vid respektive Hjälpmedelscentral samt Kim Forsell, produktspecialist från DJO Nordic AB. Utbildningen ingår i Basutbudet. Vårdgivaren debiteras 1000 kr om anmäld deltagare uteblir eller vid återbud efter sista avbokningsdag. Utbildningsplats kan överlåtas efter överenskommelse med ansvarig utbildningskoordinator.
Målgrupper:Fysioterapeuter, Sjukgymnast, Sjuksköterskor
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:marie.eva.johansson@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:marie.eva.johansson@vgregion.se
Måltider:

Eftermiddagsfika med kaffe, te och frukt ingår.

Specialkost: Vegansk, Vegetarisk, Laktosfri, Glutenfri, Ej nötter

Deltagare:Ingen har anmält sig till detta evenemang än så länge.
Anmäla mig

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Antal platser kvar: 25

Sista anmälningsdag:11/21/2019

Sista avbokningsdag:11/21/2019