Temadagar | Forskning och utveckling |
Datum: | Tisdag den 9 mars 2021 13:30 - 15:30 |
Information: | Hur kan vi förstå vår gäst och deras beteende? Varför är några gäster glada och positiva till nya maträtter och andra inte? När vetenskapen och våra hälso- och miljömål ropar ut att vi måste ändra våra matvanor för att rädda klimatet hur fungerar vi människor då? Malin Anniko är forskare vid Örebro universitet inom beteendevetenskap och doktor i psykologi och kommer att dela med sig av sin kunskap. Insikter som vi hoppas kan underlätta er kommunikationen med gäster, barn, unga, vuxna samt en och annan kollega. |
Målgrupper: | Dietister, Barnmorskor, Kommunal hälso- och sjukvård, Kultur och fritid, Kök, Kurator, Fysioterapeuter, Läkare, Psykologer, Sjuksköterskor, Utbildning |
Etikett(er): | Agenda 2030/ Skolmat |
|

Redan anmäld? För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in
Antal platser kvar: 19
Sista anmälningsdag:03/09/2021
Sista avbokningsdag:03/08/2021
|