AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/D9CF89163EE60D14C125829400453B0A?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesKan man inkludera elever i utanförskap med hjälp av skolrestaurangens meny? Hur kombinera vi skandinaviska råvaror med smaker från andra kulturer? Många gånger är det via maten som vi lär känna ett land eller en kultur, men man behöver inte resa långt för att smaka världens mat. <BR/> Om inget annat anges får max 7 deltagare anmälas från varje medlemsorganisation, och varje individuell deltagare ska anmälas med namn och kontaktuppgifter.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDK52C23B2B256DF907C125829400446234Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants40
People on the waitlist0
Document IDD9CF89163EE60D14C125829400453B0AAdmin access[Administrator]

Mångfald och matkulturer i skolrestaurangen

Temadagar
Datum:Tisdag den 23 oktober 2018 10:00 - 15:30
Plats:Hörsalen, RISE, Frans Perssons väg 6, Göteborg
Information:Kan man inkludera elever i utanförskap med hjälp av skolrestaurangens meny? Hur kombinera vi skandinaviska råvaror med smaker från andra kulturer? Många gånger är det via maten som vi lär känna ett land eller en kultur, men man behöver inte resa långt för att smaka världens mat.
Om inget annat anges får max 7 deltagare anmälas från varje medlemsorganisation, och varje individuell deltagare ska anmälas med namn och kontaktuppgifter.
Etikett(er):skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:10/14/2018

Sista avbokningsdag:10/14/2018