AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/E169744CD6C88AFFC1258417002A0A3A?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesEn praktisk utbildning i säsongsvarierad, svinnförebyggande restmatlagning. Vi lär oss hantera klimatsmarta säsongsgrönsaker och metoder för skickligare smakförstärkning genom kreativ reståtervinning och minimerat beredningssvinn. Dagen riktar sig till måltidsbiträden och kockar.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKB0C1F7183EC0E92FC1258417002993F3Unid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1Sallad_säsong_och_minskat_matsvinn_programblad.pdf; evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants20
People on the waitlist0
Document IDE169744CD6C88AFFC1258417002A0A3AAdmin access[Administrator]

FULLBOKAD - Sallad, säsong och minskat matsvinn

Temadagar
Datum:Fredag den 1 november 2019 09:00 - 16:00
Plats:Hemkunskapsalen, Fässbergskolan, Fiskargatan 4, Mölndal
Information:En praktisk utbildning i säsongsvarierad, svinnförebyggande restmatlagning. Vi lär oss hantera klimatsmarta säsongsgrönsaker och metoder för skickligare smakförstärkning genom kreativ reståtervinning och minimerat beredningssvinn. Dagen riktar sig till måltidsbiträden och kockar.
Etikett(er):Skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se