AuthoursSkapad avIngrid Horner/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/E924DEB20CD124D3C125836600433120?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i Notes<strong> Träff 3 - Kunskap och innovation </strong><BR/> Under dagen fokuserar vi bland annat kompetensförsörjning och hur arbetet med utbildningar för hela livsmedelskedjan kan utvecklas, samt hur Västra Götalands innovationssystem kan användas för att stärka livsmedelsproduktionen på ett hållbart sätt.<BR/> Vintern 2018 och våren 2019 erbjuder Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen i Västra Götaland länets 49 kommuner stöd för att skapa mål och strategier på lokal nivå. Syftet är att förstärka kommunernas arbete med livsmedel och därigenom länets bidrag till den livsmedelsstrategin.<BR/> Under tre träffar ges kommunerna möjlighet att fördjupa sig i livsmedelsstrategins tre prioriterade områden. Utöver Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen i Västra Götaland bistår konsultföretaget PwC med stöd kring kunskap, analyser, målformuleringar och planering. <BR/> Från kommunerna bjuder vi in medarbetare inom näringslivsutveckling, kompetensförsörjning, måltidsverksamhet, tillsyn och kontroll, upphandling, m.m.<BR/> Mer info om träff 3 kommer efter nyår.OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKEB6D80C91EC4681DC12583660042529EUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants0
People on the waitlist0
Document IDE924DEB20CD124D3C125836600433120Admin access[Administrator]

Sveriges livsmedelsstrategi blir verklighet i Västra Götaland - träff 3

Konferens
Datum:Torsdag den 28 mars 2019 09:30 - 15:30
Plats:Plats inte faställd,
Information: Träff 3 - Kunskap och innovation
Under dagen fokuserar vi bland annat kompetensförsörjning och hur arbetet med utbildningar för hela livsmedelskedjan kan utvecklas, samt hur Västra Götalands innovationssystem kan användas för att stärka livsmedelsproduktionen på ett hållbart sätt.
Vintern 2018 och våren 2019 erbjuder Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen i Västra Götaland länets 49 kommuner stöd för att skapa mål och strategier på lokal nivå. Syftet är att förstärka kommunernas arbete med livsmedel och därigenom länets bidrag till den livsmedelsstrategin.
Under tre träffar ges kommunerna möjlighet att fördjupa sig i livsmedelsstrategins tre prioriterade områden. Utöver Västra Götalandsregionen och Länsstyrelsen i Västra Götaland bistår konsultföretaget PwC med stöd kring kunskap, analyser, målformuleringar och planering.
Från kommunerna bjuder vi in medarbetare inom näringslivsutveckling, kompetensförsörjning, måltidsverksamhet, tillsyn och kontroll, upphandling, m.m.
Mer info om träff 3 kommer efter nyår.
Etikett(er):Livsmedel
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:robin.kalmendal@vgregion.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:robin.kalmendal@vgregion.se