AuthoursSkapad avUlrika Brunn/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/FC614369FB3C74AFC125814B00511A31?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i Notes”Vegetarisk mat smakar för lite!”
”Det där är kaninmat!” ”Jag blir inte mätt på vegetarisk mat!” Är detta kommentarer som du känner igen eller fått höra så är detta dagen för dig. En dag med inspiration och praktisk matlagning med kocken Magnus Naess, kock och tidigare kökschef på Globala gymnasiet i Stockholm. Magnus har en gedigen bakgrund inom det vegetariska köket, och har alltid strävat efter att tillfredsställa både erfarna och oerfarna smaklökar med sin vegetariska matlagning. Magnus har stor erfarenhet av att locka både barn och unga med sina gröna gastronomi då han själv arbetar med denna målgrupp dagligen.
Magnus kommer att ta avstamp i det teoretiska tänket för att sedan inspirera till det praktiska. Han handleder sedan deltagarna under en cookshop där kreativiteten får flöda. Vi avslutar med att njuta av allt det goda som skapats!
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKE6A2D2DE42B10617C125814B005088DFUnid för konfigdokumentetE06E4EADE3A82F75C12571FF0043E73E
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants20
People on the waitlist0
Document IDFC614369FB3C74AFC125814B00511A31Admin access[Administrator]

Grönt & Skönt - Vegetarisk matlagning och smaksättning

Utbildning
Miljö
Datum:Torsdag den 2 november 2017 09:30 - 15:30
Plats:Guldhedsskolan, Göteborg
Information:”Vegetarisk mat smakar för lite!” ”Det där är kaninmat!” ”Jag blir inte mätt på vegetarisk mat!” Är detta kommentarer som du känner igen eller fått höra så är detta dagen för dig. En dag med inspiration och praktisk matlagning med kocken Magnus Naess, kock och tidigare kökschef på Globala gymnasiet i Stockholm. Magnus har en gedigen bakgrund inom det vegetariska köket, och har alltid strävat efter att tillfredsställa både erfarna och oerfarna smaklökar med sin vegetariska matlagning. Magnus har stor erfarenhet av att locka både barn och unga med sina gröna gastronomi då han själv arbetar med denna målgrupp dagligen. Magnus kommer att ta avstamp i det teoretiska tänket för att sedan inspirera till det praktiska. Han handleder sedan deltagarna under en cookshop där kreativiteten får flöda. Vi avslutar med att njuta av allt det goda som skapats!
Etikett(er):skolmat, skolmatsakademin, vegetariskt, matlagning
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
Måltider:

Förmiddagsfika och gemensam måltid

Specialkost: Laktosfri, Mjölkfri, Glutenfri, Vegetarisk, Ej nötter

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Väntelista

Redan anmäld?
För att ändra eller avboka din anmälan behöver du logga in  

Sista anmälningsdag:10/23/2017

Sista avbokningsdag:10/23/2017