AuthoursSkapad avElsa Fries/vgregion
[/regionkalender/main.nsf/viewUsersEvent/068DE190E33C5C86C12584A800541F46?OpenDocument]Dölj filer0
Textarea i formuläret men som ska vara textfält i NotesEtt proaktivt arbete med att minska matsvinnet är ett måste för
att både nå klimatmålen samt öka andelen ekologiskt. Att återvinna
rester och kan dessutom bli en fantastisk resurs, smakförstärkare och källa till kreativitet i köket! Syftet med dagen är att ge deltagarna kunskap om säsongsanpassade inköp, tillagnings-metoder och hanteringsmetoder som gör det möjligt för er att minska kökssvinnet, arbeta med smakförstärkning och ta till vara på vad säsongen och grödan ger.
Målet är att på egna initiativ kunna kreera och hantera grönsaker efter säsong och tillaga en salladsbuffé som är riktigt lockande, god och klimatsmart.
OFCrawlerIDEvenemangskalendern
Nyckel för bifogade dokumentDKAB16F3B70A3FF835C12584A800539E2EUnid för konfigdokumentet8B6B690473D06971C12582950036555B
Dokumentets status. 1=publicerat, 10 =makulerat1evenemang.ics; Sallad, säsong och minskat matsvinn_programblad Borås.pdf
Om användaren är behörig att redigera0Attendee names:
Current number of pending accepts0Current number of participants16
People on the waitlist0
Document ID068DE190E33C5C86C12584A800541F46Admin access[Administrator]

Sallad, säsong och minskat matsvinn

Temadagar
Datum:Tisdag den 10 december 2019 09:00 - 16:00
Plats:Almåsskolan, Alingsåsvägen 36, Borås
Information:Ett proaktivt arbete med att minska matsvinnet är ett måste för att både nå klimatmålen samt öka andelen ekologiskt. Att återvinna rester och kan dessutom bli en fantastisk resurs, smakförstärkare och källa till kreativitet i köket! Syftet med dagen är att ge deltagarna kunskap om säsongsanpassade inköp, tillagnings-metoder och hanteringsmetoder som gör det möjligt för er att minska kökssvinnet, arbeta med smakförstärkning och ta till vara på vad säsongen och grödan ger. Målet är att på egna initiativ kunna kreera och hantera grönsaker efter säsong och tillaga en salladsbuffé som är riktigt lockande, god och klimatsmart.
Etikett(er):Skolmat
Kontaktpersonen för frågor angående anmälan:skolmatsakademin@ri.se
Kontaktpersonen för frågor angående evenemanget:skolmatsakademin@ri.se
 

Filtrera per namn, förvaltning eller enhet:


Sista anmälningsdag:12/03/2019

Sista avbokningsdag:12/03/2019




Inga liknande evenemang hittades.